Снимка: Пресслужба на Министерството на вътрешните работи на Република Киргизстан42-годишна жена

...
Снимка: Пресслужба на Министерството на вътрешните работи на Република Киргизстан42-годишна жена
Коментари Харесай

Жестока трагедия! Майка и син се удавиха в кола. Последното, което жената направи...

Снимка: Пресслужба на Министерството на вътрешните работи на Република Киргизстан

42-годишна жена от Карачаево-Черкезия и нейният 12-годишен наследник се удавиха в кола. Това разкри за Life.ru племенницата на умрялата жена Марина.

„ Те са били дружно в колата, когато кормилото отказало да се върти, просто спряло да работи, и те изгубили надзор върху автомобила. Намерихме ги през вчерашния ден сутринта и по-късно същия ден ги погребахме. ”, описа момичето.

Кой е управлявал ВАЗ-2106 по време на нещастието, към момента не е ясно. Знае се единствено, че умрялото 12-годишно дете е карало колата сносно.

„ Въпреки че е дребен, татко му го е научил да кормува. Но детето, явно е било комплицирано. Или майка му. Жените се стресират мощно в такива обстановки ”, сподели роднината на жертвите.

Според Марина нещастието се е случила покрай фамилната къща. 42-годишната Халифат и синът й отишли да събират череши и паднали въвв воден канал. Колата е потънала във водата не толкоз надълбоко, само че съдбовен се оказал казусът с кормилото.

Марина разкри, че Халифат е била доктор.

„ Те са стояли на задната седалка и майката е осъзнавала, че ще се удавят. Тогава е поставила детето си на гърдите и го притиснала с двете си ръце, тъй че водата да не ги отнесе. “, каза още Марина.

В нещастието можел да почине и брачният партньор на починалата жена. Той се почувствал зле, и жена му и синът му го откарали вкъщи. Мъжът си лежащ и когато се събудил, схванал, че нещо се е случило.

„ Събудил се – нямало никой вкъщи. Тръгнал да ги търси. Видял следите по пътя на улицата, следи от гуми, явно се опитвали да забавят скоростта. ”, допълни Марина.

Министерство на вътрешните работи и доброволци почнали да търсят интензивно двамата изчезнали. Жители на прилежащи републики също предложили своята помощ. Първоначално всички си мислели, че дамата и синът й са се изгубили в гората, само че по-късно разбрали, че би трябвало да ги търсят във водата.

Телата на 42-годишната Халифат и нейния 12-годишен син са открити прегърнати в колата им, потопена в Големия Ставрополски канал. 

Семейството има още четири деца. Едно от тях е с увреждания.

Превод: „ Петел ”

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР